De praktijk – Praktijk voor Tandheelkunde Op Dubbeldam – Dordrecht

De praktijk

U kunt rekenen op onze persoonlijke deskundigheid en ervaring binnen de praktijk. Praktijkeigenaar R.C. Verwer is sinds 1989 zelfstandig gevestigd als tandarts. In onze praktijk heeft u te maken met toegewijde en vriendelijke medewerkers. Wij verrichten de meest voorkomende behandelingen zelf. Wij hebben ons gespecialiseerd in Algemene tandheelkunde / Preventie / Mondhygiëne.

In onze praktijk staat aandacht voor u als patiënt en uw mondgezondheid voorop. Daarom werken we gericht aan de kwaliteit van onze praktijk en ons team.

U kunt rekenen op vakkundige behandelingen. Een prettige en ontspannen sfeer vinden we minstens zo belangrijk. Dat ziet u ook terug in onze als centraal plein ingerichte wachtkamer. U vindt er tijdschriften/informatiebrochures/speelgoed. NB. I.v.m. Covid19 hebben wij de tijdschriften/informatiebrochures/speelgoed tijdelijk moeten verwijderen. Excuses voor het ongemak.

Wilt u meer weten over ons en onze praktijk? Neem gerust contact met ons op.

Wachtkamer

De wachtkamer is speciaal voor u ingericht, waarbij we ook aandacht besteed hebben aan een kinderhoek. Want wachten in een ontspannen, prettige sfeer is belangrijk.
U vindt er tijdschriften / informatiebrochures / speelgoed. NB. I.v.m. Covid19 hebben wij de speeltafel tijdelijk moeten verwijderen. Excuses voor het ongemak.