Afspraak – Praktijk voor Tandheelkunde Op Dubbeldam – Dordrecht

Afspraak

Bij de Praktijk Voor Tandheelkunde Op Dubbeldam kunt u terecht op afspraak. Onze patiënten kunnen binnen 10 werkdag(en) terecht voor een controle. Bij een periodieke controle bekijken we de status van uw gebit en beoordelen of extra behandeling noodzakelijk is.

Bellen voor een afspraak kan tijdens onze openingstijden.

Spoedbehandelingen voeren we zo veel mogelijk op dezelfde dag uit. Of we nemen noodmaatregelen zodat u pijnvrij bent tot de daadwerkelijke behandeling plaatsvindt.

In overleg met u zorgen we ervoor dat de verschillende behandelingen zo veel mogelijk op elkaar aansluiten. Wij houden daarbij waar mogelijk rekening met uw wensen en uw beschikbare tijd.

Het kan altijd voorkomen dat een gemaakte afspraak later toch niet goed uitkomt. Let u erop dat een verhindering of wijziging van uw afspraak uiterlijk 24 uur van te voren – weekenden, feestdagen en vakanties niet meegerekend – aan ons wordt door te geven. Bij het niet verschijnen op uw afspraak of het niet tijdig melden van verhindering of wijziging, zal de door u gereserveerde tijd altijd onder code C90 in rekening worden gebracht volgens onderstaande staffel:

  • bij een 1e keer de door u gereserveerde tijd in euro’s;
  • bij een 2e keer de helft van de geplande behandeling(en) in euro’s;
  • bij een 3e keer 100% van de geplande behandeling(en) euro’s.

Dat is niet leuk om te lezen, dat begrijpen wij heel goed, maar bedenkt u zich dat wij met ons hele team voor u klaar staan op de afgesproken tijd om u te helpen. 

Bij tijdige afmelding kunnen wij een andere patiënt in de gelegenheid stellen de vrijgekomen plek in te nemen.

Denkt u eraan dat C90 niet door u zorgverzekeraar wordt vergoed.